Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії проблеми з формуванням нового корпусу для війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії проблеми з формуванням нового корпусу для війни в Україні

Росіяни неохоче погоджуються їхати на війну до України

10 серпня 2022, 09:37
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що російська пропаганда працює і вдень, і вночі поширюючи фейки про Україну та наголошуючи на важливості війни проти українців самі росіяни неохоче хочуть відправляти воювати. Саме тому Москва продовжує відчувати проблему із живою силою в армії. Так, через "обмежений рівень народного ентузіазму" навряд чи вдасться сформувати новий армійський корпус для війни в Україні з необхідною кількістю людей. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляється в новому звіті британської розвідки.

У Росії проблеми з формуванням нового корпусу для війни в Україні

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У Міноборони Великобританії вважають, що російське командування розриватиме у пріоритетах – або посилюватиме наступ на Донбасі, або більше сил і ресурсів відправлятиме на південь для стримування наступу ЗСУ, щоб стримати контратаки України.

За інформацією британської розвідки, для того, щоб підтримувати реалізацію своїх планів, Кремль створив 3-й армійський корпус, що базується в Мулиному Нижегородській області на схід від Москви. Кісткам нового формування має бути створено за рахунок батальйонів. Куди зайшли так звані "добровольці". Головна мотивація для тих, хто погодився воювати в Україні – грошова винагорода.

У Британії вважають, що новосформований армійський корпус, який зазвичай складається із 15-20 тисяч, не дотягне до цих показників. У Росії чоловіки неохоче погоджуються записувати до так званих "добровольчих" батальйонів для війни в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни назвали причину, через яку Росія не звинуватить Україну у вибухах у Криму.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна закінчиться визволенням Криму: Володимир Зеленський зробив важливу заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини