Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії поскаржилися на масовану атаку безпілотників
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії поскаржилися на масовану атаку безпілотників

У Міноборони РФ стверджують, що сильні вибухи були чутні в чотирьох регіонах Росії

30 грудня 2023, 07:38
Поділіться публікацією:

Одразу у чотирьох регіонах РФ лунали вибухи вночі 30 грудня. Росіяни скаржилися на масовану атаку невідомих безпілотників. Як передає портал "Коментарі", про це повідомило Міноборони РФ у Telegram.

У Росії поскаржилися на масовану атаку безпілотників

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

У відомстві Шойгу стверджують, що протягом цієї ночі черговими засобами російських сил протиповітряної оборони нібито було збито 32 дрони над територіями Брянської, Орловської, Курської та Московської областей.

Раніше росіяни заявляли, що нібито знищили 13 реактивних снарядів над Білгородською областю. Варто зазначити, що губернатор цього регіону В'ячеслав Гладков повідомив, що внаслідок обстрілу Бєлгорода загинула одна людина, ще четверо поранені.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вночі та вранці 29 січня Росія влаштувала, схоже, безпрецедентну ракетно-дронову атаку на Україну. Під ударами опинилися практично всі великі міста, є численні прильоти, руйнування, загиблі та постраждалі. За словами президента України Володимира Зеленського, Росія запустила в Україні 110 ракет, а також безліч БПЛА. Про що свідчить характер цієї атаки? Чому все сталося саме зараз? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – реагуючи на масовану ракетну атаку російських окупаційних військ по Україні, жертвами якої (вбито та поранено) стали близько ста людей, посол США в нашій країні Бріджіт Брінк закликала продовжити фінансування України, яка бореться з російською агресією. Однак у 2024-й рік ми входимо з багатомільярдними пакетами допомоги, що "підвисли", як з боку США, так і з боку Євросоюзу. І з черговою хвилею російського наступу та похмурими прогнозами з боку деяких західних діячів та медіа. Своїм баченням того, як ситуація у російсько-українській війні та навколо неї може розвиватися у 2024 році, з порталом "Коментарі" поділилися експерти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини