Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії опублікували відео з "загиблим" командувачем флоту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії опублікували відео з "загиблим" командувачем флоту

Про знищення командувача Чорноморським флотом раніше повідомили Сили спеціальних операцій України

26 вересня 2023, 17:35
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Росії опублікувало відео із засідання колегії російського військового відомства, на якому можна бачити командувача Чорноморського флоту адмірала Віктора Соколова. Він брав участь у роботі за допомогою відеозв'язку. Про його знищення, внаслідок ракетної атаки на штаб флоту в Севастополі, раніше заявляли Сили спеціальних операцій. Про це повідомляють "Коментарі".

У Росії опублікували відео з "загиблим" командувачем флоту

Схоже, що Віктор Соколов живий

Соколов потрапив у кадр відео на третій хвилині вступного слова міністра оборони РФ Сергія Шойгу, передає DW.

Раніше прес-центр Сили спеціальних операцій України поширив заяву, що адмірал Віктор Соколов був серед 34 російських офіцерів, ліквідованих під час удару по севастопольському штабу Чорноморського флоту. За даними ССО, ще 105 російських військовослужбовців поранено. Наступного дня, 26 вересня, після публікації відео із Соколовим, у ССО опублікували уточнення.

"Наявні джерела стверджують, що серед загиблих — командувач ЧФ РФ. Багатьох досі так і не вдалося ідентифікувати через розрізненість фрагментів тіл. Оскільки росіяни терміново були змушені публікувати відповідь із нібито живим Соколовим, наші підрозділи уточнюють інформацію. Це відбувається в рамках процедури зі збору даних про результати проведеної операції", — йдеться у заяві ССО.

Тим часом, Ердоган озвучив ультиматум США – інакше членства Швеції в НАТО не буде. Ердоган хоче за вступ Швеції до НАТО американські винищувачі F-16.

В України також можуть з'явитися "Калібри": подробиці. За інформацією Economist, Україна хоче отримати західні аналоги крилатих ракет "Калібр" та Х-101.

А Польща втричі збільшила закупівлю одного російського товару. Росія продовжує наповнювати свій бюджет, експортуючи товари до різних країн ЄС, зокрема до Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини