Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії новий рекорд за втратами особового складу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії новий рекорд за втратами особового складу

Росія втратила за два тижні жовтня стільки солдатів, скільки втрачає в середньому за місяць війни в Україні.

сьогодні, 14:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

У Росії новий рекорд втрат на війні в Україні за тиждень – майже 10,5 тис. солдатів особового складу. Це найбільші російські втрати за один тиждень з початку повномасштабного вторгнення РФ у лютому 2022 року.

У Росії новий рекорд за втратами особового складу

Російські військові. Фото з відкритих джерел

28 жовтня Генеральний штаб ЗСУ опублікував втрати Росії за попередню добу, які повідомляли про ліквідацію 1680 осіб. Таким чином, російські втрати на війні в Україні з 21 по 28 жовтня становлять рекордні 10 490 ліквідованих солдатів особового складу.

Це вдруге коли тижневі втрати Росії перевищують понад 10 тис. осіб. Попередній рекорд втрат армії РФ був встановлений у період з 14 по 20 жовтня, коли було ліквідовано 10 040 російських солдатів.

Згідно з показниками Генштабу ЗСУ, середньому від початку великої війни російські втрати особового складу становлять 4934 особи щотижня, або 20931 солдат армії РФ у місяць. Таким чином, українські військові за два тижні жовтня перевищили місячник показник втрат Росії на війні в Україні.

Загалом з 24 лютого 2022 року на війні в Україні було ліквідовано 690 720 російських солдатів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про українські та російські втрати військової техніки за два місяці боїв у Курській області. Згідно з показниками аналітиків розвідки на основі відкритих джерел, Росія має перевагу, адже в неї менше втрат на Курщині, ніж в України. 

Також "Коментарі" писали про втрати Росії та України на Покровському напрямку. Різниця у втратах військової техніки становить у п'ять разів. Росія втратила понад тисячу бронемашин та більш як 500 танків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини