Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії фермери виходять на акції протесту у прикордонних з Україною областях: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії фермери виходять на акції протесту у прикордонних з Україною областях: подробиці

У Росії знищують техніку, яка будує укріплення на кордоні з Україною

17 жовтня 2023, 08:45
Поділіться публікацією:

У Росії невідомі знищують техніку будівельних батальйонів, які будують укріплення на кордоні з Україною. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Центр національного спротиву.

У Росії фермери виходять на акції протесту у прикордонних з Україною областях: подробиці

Кордон України та Росії. Фото: із відкритих джерел

За даними місцевого підпілля, комерційні структури Курської області, у яких примусово забирають будівельну техніку, вимагають від уряду грошових компенсацій за знищені екскаватори, адже партизани на регулярній основі знищують експропрійоване майно.

Фермери, що входять до складу Асоціації селянських господарств та сільськогосподарських кооперативів Росії у Рильському районі Курської області, протестують проти знищення їх сільськогосподарських земель.

Зокрема, у селі Стара Миколаївка у прикордонні із Сумською областю, Росія активно будує опорні пункти на чорноземах фермерів. При цьому земля стає непридатною для подальшого використання. Селяни передали фото укріплень окупантів на власній землі.

Читайте також на порталі "Коментарі" – У понеділок, 16 жовтня, Україна переживає 600-й день широкомасштабної російської агресії. Останнім часом російські окупанти активно йдуть в атаки в районах Авдіївки та Куп'янська, а українські воїни продовжують поступ уперед на Бахмутському та Запорізькому напрямках. У новому звіті Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) наголошується, що за рік серед українців збільшився відсоток тих, хто вірить, що між політичним та військовим керівництвом країни існує низка розбіжностей, що Захід відчуває втому від війни в Україні та готовий зменшувати допомогу Києву, що наша влада може піти на компроміси із РФ. Які висновки можна зробити на 600-й день великої війни? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини