Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РНБО відреагували на заяву росЗМІ про поранення Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

У РНБО відреагували на заяву росЗМІ про поранення Залужного

Олексій Данілов прямо натякнув, що заява росЗМІ про поранення Залужного – фейк

24 травня 2023, 17:18 comments1612
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на фейк російських пропагандистських ЗМІ про нібито поранення головнокомандувача Збройних сил Валерія Залужного.

У РНБО відреагували на заяву росЗМІ про поранення Залужного

Валерій Залужний. Фото: з відкритих джерел

"Президент України, верховний головнокомандувач ЗСУ Володимир Зеленський 24.05.2023 о 10.00 заслухав на Ставці доповіді головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та інших членів Ставки" – написав Олексій Данілов у Twitter.

Секретар РНБО підкріпив свій твіт підморгуючим смайликом.

Зазначимо, раніше у російських ЗМІ та пабликах почали активно поширюватися новини, з посиланням на неназвані джерела, що Залужний отримав травму голови та множинні осколкові поранення під час нібито ракетного удару на початку травня по командному пункту в районі села Посад-Покровське під Херсоном.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин вкотре заявив про взяття окупаційними формуваннями Бахмута. Окрім того, російська пропаганда активно розганяє фейк про зникнення головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Міністерство оборони (МО) України спростовує обидві ці заяви. Що відбувається зараз навколо Бахмута зокрема і Донбасу загалом, навколо заяв Пригожина та заяв про Залужне? Про що говорить ця інформаційна битва? Як на неї слід реагувати? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – поки російський диктатор Володимир Путін продовжує виправдовувати війну проти України міфічним "захистом Донбасу", бажанням завершити війну та лепетом про "історичні" народи та землі, російські повстанці з "Російського добровольчого корпусу" РДК та легіону "Свобода" ", що з 22 травня "фестивалюючі" на Білгородщині, анонсують нові напрямки для своїх рейдів. А представники організації "Альянс корінних народів" анонсують референдум за вихід зі складу РФ. Про що говорить те, що відбувається? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини