Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РНБО розповіли, на яку підлість найближчим часом може піти Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

У РНБО розповіли, на яку підлість найближчим часом може піти Росія

Ворог може відновити серію ракетних ударів по Україні зі стартом опалювального сезону

15 жовтня 2024, 13:52
Поділіться публікацією:

Країна-агресор може відновити масований обстріл української енергетики вже найближчим часом. Можливо, це станеться з початком опалювального сезону, чого таки чекає ворог. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час відкриття виставки "Енергетика в промисловості-2024" зробив секретар РНБО Олександр Литвиненко, пише "Інтерфакс-Україна".

У РНБО розповіли, на яку підлість найближчим часом може піти Росія

Ракетний удар. Фото з відкритих джерел

"З початком опалювального сезону очікується масованих російських ударів по енергетиці", — заявив Олександр Литвиненко.

Секретар РНБО додав, що під час повномасштабної війни з ворогом українська енергетика продемонструвала здатність реалізувати інноваційні рішення, а плани ворога щодо знищення економіки України не досягають мети.

Слід зазначити, що з початку цього року Росія вже провела дев'ять масштабних атак на енергетичну інфраструктуру України. Це призвело до дефіциту потужностей у години пікового споживання в енергосистемі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ракетний комплекс стратегічного значення "Ярс", здатний нести ядерну зброю, був виведений окупантами на бойове чергування в Новосибірську. Про це повідомляють у російських пропагандистських ЗМІ, інформує портал "Коментарі".

Ворог заявляє, що "Ярс" може вражати цілі на дальності до 11 тис. км.

Вибухова потужність еквівалентна мільйону тонн. Жодна система ПРО не здатна її збити, а заряд Ярсу може повністю знищити невелике місто.

Як повідомило Міноборони РФ, російські ракетники на пускових установках рухомих ґрунтових ракетних комплексів "Ярс" у рамках навчань вийшли на бойове патрулювання у Новосибірському ракетному з'єднанні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини