Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РНБО пригрозили Росії розширенням географії ударів
commentss НОВИНИ Всі новини

У РНБО пригрозили Росії розширенням географії ударів

Олексій Данілов попередив, що незабаром буде ще більше ударів по території РФ

5 серпня 2023, 15:24
Поділіться публікацією:

Українські війська продовжать розширювати географію ударів по військових об'єктах країни-агресора. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у себе на Twitter зробив секретар РНБО Олексій Данілов, уточнивши при цьому, що для ударів по території Росії використовуватиметься виключно зброя українського виробництва.

У РНБО пригрозили Росії розширенням географії ударів

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"З кожним новим бойовим завданням українські бойові БПЛА та морські дрони стають все більш точними, оператори — більш досвідченими, бойове злагодження — більш ефективним, а виробники набувають можливості удосконалювати тактико-технічні характеристики", — заявив Данілов.

За його словами, початок серпня став успішним для "українських мисливців". Це мотивує ще більше розширювати географію застосування української зброї на території РФ.

"Далі – розширення масштабів, дальності бойової роботи, рівня та тяжкості російських втрат. Російські цілі – це найкращий полігон для української зброї та її реклами на світовому рівні озброєння", — упевнений Олексій Данілов.

Він додав, вітчизняний ВПК отримав величезний шанс на відродження і на позиціонування себе як одного з лідерів у світі, тому що нова техніка, яка тепер застосовуватиметься проти РФ, не має аналогів у світі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — атака українських морських дронів на Новоросійськ завершилася дуже ефектно та ефективно. Стало відомо, що внаслідок цієї спецоперації СБУ у новоросійській бухті пошкоджено великий десантний корабель "Оленегорский горняк". А спікер Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк попередила, що вибухи, подібні до тих, що сталися сьогодні у Феодосії (куди дісталися вже БПЛА і де росіяни розмістили величезне нафтосховище, яке використовується для заправки Чорноморського флоту РФ), можуть повторитися. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини