Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РНБО назвали головний пункт для реалізації "мирного плану" Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

У РНБО назвали головний пункт для реалізації "мирного плану" Китаю

Олексій Данілов вважає, що без закликів до РФ вивести свої війська з України, жодний мирний план не може бути розглянутий і тим більше реалізований

20 березня 2023, 12:15 comments1002
Поділіться публікацією:

"Мирний план" Китаю неможливо реалізувати без найголовнішого пункту — капітуляції та виведення російських військ з території України. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на Twitter-аккаунт секретаря РНБО Олексія Данілова.

У РНБО назвали головний пункт для реалізації "мирного плану" Китаю

Олексій Данілов. Фото: Офіс президента

"Візит лідера Китаю Сі Цзіньпіна до Росії. Формула успішної реалізації "мирного плану" Китаю. Пункт перший та головний — капітуляція або виведення російських окупаційних військ з території України згідно з нормами міжнародного права, Статуту ООН. З метою відновлення суверенітету, незалежності та територіальної цілісності" , – написав Олексій Данілов.

Зазначимо, лідер Китайської Народної Республіки (КНР) Сі Цзіньпін перед зустріччю з російським президентом Володимиром Путіним, яка відбудеться, незважаючи на те, що останній оголошений у міжнародний розшук, випустив програмну статтю про китайсько-російські відносини та своє бачення "української кризи". Які висновки можна зробити, виходячи з поданих Сі тез? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — лідер Китайської Народної Республіки (КНР) Сі Цзіньпін може під час зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним обговорити схеми ухилення країни-агресора від міжнародних санкцій, запроваджених через вторгнення в Україну. Про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW), де також зазначається, що Сі намагатиметься позиціонувати Китай як неупередженого стороннього посередника у переговорах між Росією та Україною. Які очікування від цієї зустрічі? Чи може на ситуації вплинути ордер, виданий 17 березня Міжнародним кримінальним судом (МКС), на арешт Путіна? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини