Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ звинуватили донецьких котів у «людожерстві»: для загарбників надсилають котів із Татарстану
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ звинуватили донецьких котів у «людожерстві»: для загарбників надсилають котів із Татарстану

Виявляється, донецькі коти більше «не годяться» для ласки

17 липня 2024, 17:45
Поділіться публікацією:

Російським окупантам на фронт почали надсилати котів із Татарстану. Як заявив ініціатор таких дій, коти – це домашні тварини, вони заспокоюють нервову систему солдатів.

У РФ звинуватили донецьких котів у «людожерстві»: для загарбників надсилають котів із Татарстану

Кіт

При цьому росіянин стверджує, що донецькі коти не годяться для ласок.

"Донецькі коти теж коти, але на жаль, вони бігають полями, а там ви самі знаєте дуже багато загиблих військових. Саме тому ми взяли нашу тему", — заявив чоловік.

На це звернув увагу журналіст Денис Казанський.

"Окупантам на фронт посилають котів із Татарстану, бо донецькі коти спробували людську плоть і більше не годяться для ласки. Такого ніякого Тарантіно не вигадає", — пише Казанський.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що росіяни нізащо не ставлять мешканців окупованих територій. Більше того, вони радіють, коли вдається когось кинути на підвал. Наприклад, російський Z-блогер Кирило Федоров разом з другом смакує історію про те, як вони здали на підвал дівчину з Бердянська, яка працювала на заправці та поговорила з ними українською мовою. За його словами, він купив собі "Мерс" на українських номерах, приїхав на заправку і дівчина звернулася до нього українською. Той запитав: "А що ти зі мною українською розмовляєш?" Та відповіла, що так хоче. "У підвал. Поїхали відпочивати на підвалі", — розповів росіянин.

Тобто вся вина цієї дівчини полягала в тому, що вона сказала російським нацистам українську фразу "прикладайте картку" , говорить Казанський. Те, що російські Z-патріоти знаходять особливу насолоду в тому, щоб мучити беззахисних жінок — давно не секрет. Це вони й у Росії регулярно роблять. Головне в цих словах те, що вони доводять, на окупованих територіях України відбувається геноцид , додав журналіст.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини