Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ знову тривожно: подробиці вибухів у Москві та пожежі у Домодєдово
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ знову тривожно: подробиці вибухів у Москві та пожежі у Домодєдово

Перед пожежею у Домодєдово місцеві чули вибухи

10 серпня 2023, 07:40 comments1610
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", мер Москви Сергій Собянін знову поскаржився, що ніч у Москві пройшла неспокійно. Причина цього – атака невідомих дронів. Звичайно ж, сили ППО РФ нібито знищили усі безпілоніки, а їх нарахували аж два.

У РФ знову тривожно: подробиці вибухів у Москві та пожежі у Домодєдово

Пожежа у Домодєдово. Фото: із відкритих джерел

"Вночі, близько четвертої години ранку, сили ППО збили два ударні БПЛА, що летять у бік міста. Один у Калузької області, інший у районі ЦКАД", — написав Собянін у своєму Telegram-каналі.

За повідомленням московської влади, довелося також на якийсь час закрити аеропорт "Внуково". Причина — "підозріла активність у небі". Правда про те, чию активність у небі і чому помітили в Москві Собянін не повідомив.

Водночас у Домодєдово Московської області вибухи, які чули місцеві жителі, закінчилися тим, що спалахнула серйозна пожежа.

За повідомленням телеграм-каналу "Astra", мешканці Домодєдово чули, як пролунали два сильні вибухи, після чого спалахнув вогонь.

За повідомленням місцевих жителів, спалахнула територія в районі котельні. А ось російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини" стверджує, що у Домодєдово горів автосервіс на площі 1 тис. кв. м.

Нагадаємо, цієї ночі також було неспокійно у тимчасово окупованому Криму. Окупанти заявили, що в місті Севастополь помітили щонайменше 11 безпілотників, які російська ППО знищила в небі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — атака українських морських дронів на Новоросійськ завершилася дуже ефектно та ефективно. Стало відомо, що внаслідок цієї спецоперації СБУ у новоросійській бухті пошкоджено великий десантний корабель "Оленегорский горняк". А спікер Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк попередила, що вибухи, подібні до тих, що сталися сьогодні у Феодосії (куди дісталися вже БПЛА і де росіяни розмістили величезне нафтосховище, яке використовується для заправки Чорноморського флоту РФ), можуть повторитися. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини