Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ знайшли заміну Суровікіну
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ знайшли заміну Суровікіну

У Росії нібито призначили нового командувача авіації після відставки Сергія Суровікіна

21 жовтня 2023, 08:30
Поділіться публікацією:

Командувачем повітряно-космічних сил Росії замість Сергія Суровікіна став Віктор Афзалов. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляють російські пропагандистські медіа із посиланнями на "джерела".

У РФ знайшли заміну Суровікіну

У Росії призначили нового головкому ПКС замість Суровікіна

Афзалов уже був виконувачем обов'язків, коли Суровікін командував Об'єднаним угрупуванням військ та сил в Україні. У грудні минулого року Афзалов отримав звання генерал-полковника.

Суровікін вважався у Росії досить впливовим генералом. Ось лише останнім часом він випав із інформаційного простору. Лише 15 вересня з'явилися фотографії російського генерала Сергія Суровікіна в Алжирі. У РФ заявляли, що його призначили головою координаційного комітету "СНД" з питань протиповітряної оборони.                                            

Зазначимо, російський генерал Сергій Суровікін, який нібито якийсь час перебував під домашнім арештом і був усунений від військового керівництва армії РФ за тісні зв'язки з керівником ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним (який у червні розпочав заколот проти російського керівництва, а у серпні був ліквідований), вперше за два з лишком місяці з'явився на публіці. Про що це каже? Чи зумів Путін відновити контроль після спроби заколоту – чи він його не втрачав? Як події всередині РФ можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Міноборони РФ видалило всі дані про Суровікіна: подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія хоче оточити Авдіївку: у США розповіли, які шанси у росіян досягти успіху.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/218946

Новини