Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ заявили про "окупацію Мар'їнки": в ЗСУ відповіли на слова ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ заявили про "окупацію Мар'їнки": в ЗСУ відповіли на слова ворога

Росіяни почали поширювати інформацію про нібито захоплення Мар'їнки

3 грудня 2023, 17:20
Поділіться публікацією:

В Росії ворог почав поширювати заяви про те, що 150-та Мотострілецька дивізія ЗС РФ нібито окупувала Мар'їнку.

У РФ заявили про "окупацію Мар'їнки": в ЗСУ відповіли на слова ворога

У РФ заявили про"окупацію Мар'їнки" (фото з відкритих джерел)

У відповідь спікер об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун  в ефірі телемарафону, заявив, що ЗСУ продовжують героїчно тримати оборону на східному фронті.

Відтак, за останню добу військові відбили на Мар’їнському напрямку 11 атак. 

"Ворог завжди брехав і фантазував. У цьому випадку він теж бреше. Там тривають бої. Як в районі Мар’їнки, так і в районі Новомихайлівки", – відреагував на заяви ворога військовий ЗСУ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що може переламати перебіг війни в УкраїніВкотре називається приблизний час перелому в російсько-українській війні. Президент України Володимир Зеленський припускає, що таким може стати березень 2024 року, коли в РФ відбудуться псевдовибори глави держави – фактично чергові вибори Путіна. Після цього той остаточно втратить легітимність в очах цивілізованого світу, що вже дали зрозуміти в ПАРЄ.

Раніше вирішальним місяцем війни в Україні називався цей грудень. Відповідний прогноз робив президент Франції Еммануель Макрон. Глава ГУР Міноборони України Кирило Буданов після низки райдужних прогнозів заявив, що активні бої можуть закінчитися лише у 2025 році. А видання The Economist, яке останнім часом багато пише про російсько-українську війну, передбачає, що вона може затягнутися ще на п'ять років. 

На думку кандидата політичних наук, політолог Олексія Якубіна, така різниця в прогнозах пов'язана з тим, що сторони наново оцінюють можливості України і РФ. Він нагадує, що у США це вже призвело до пробуксування виділення нам допомоги. У низці європейських країн – до приходу до влади правих сил, скептично налаштованих стосовно України.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини