Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ заявили про атаку дронів і ракет на Крим: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ заявили про атаку дронів і ракет на Крим: подробиці

Росіяни заявляють про атаку на Кримський міст та аеродром

10 липня 2023, 11:20
Поділіться публікацією:

У Росії заявляють нібито про атаку ракет на Керченський міст та аеродром у Ростовській області. Також нібито було знищено дрони. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

У РФ заявили про атаку дронів і ракет на Крим: подробиці

Кримський міст Фото: Getty Images

"Одна з ракет С-200, запущених Києвом 9 липня по території РФ, була спрямована на Кримський міст, друга летіла на військовий аеродром у Ростовській області", — пишуть "РИА Новости", цитуючи начальника головного штабу ВКС РФ Віктора Афзалова.

Крім того, за даними Telegram-каналу Shot, пізно ввечері також у Криму було збито два безпілотники. Зокрема, БПЛА було знищено на початку 23.00 над територією Кіровського району тимчасово окупованого Криму.

"Уламки апаратів зараз шукають оперативні служби, попередньо ніхто не постраждав, пошкоджень на землі немає", — йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи можливі переговори з Путіним після підходу ЗСУ до Криму: відповідь президента Зеленського.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ніч на 22 червня прилетіло по мосту у Чонгарі, який з'єднує Херсонську область та тимчасово окупований Крим. Раніше в США нагадали міністру оборони РФ Сергію Шойгу, який почав загрожувати ударами по "центрам прийняття рішень" в Україні у разі завдання ударів по окупованому Криму (за допомогою HIMARS і Storm Shadow), що Україна має повне право звільняти свої території так, як вважає потрібним. У свою чергу британська розвідка надала дані, що росіяни активно почали створювати оборонні рубежі біля Перекопу. Про що говорять останні повідомлення щодо Криму та підходів до нього? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/208381

Новини