Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ визнали, що вдарили по Одеському порту, але знайшли виправдання
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ визнали, що вдарили по Одеському порту, але знайшли виправдання

Спікер МЗС РФ Захарова заявила, що удару по Одеському порту справді завдали росіяни

24 липня 2022, 15:22
Поділіться публікацією:

Спікер МЗС РФ Марія Захарова визнала, що ракетного удару по Одеському порту завдала Росія. При цьому в Кремлі запевняють, що не збиралися завадити завантаженню зерна, а завдали прицільного удару по військовому об'єкту. Свою версію озвучило Міністерство оборони Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", офіційну позицію Марія Захарова озвучила в Telegram.

У РФ визнали, що вдарили по Одеському порту, але знайшли виправдання

Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

За словами Марії Захарової, ракети "Калібр" знищили об'єкт військової інфраструктури одеського порту. При цьому незрозуміло, якщо Росії привидиться в одеському порту військовий об'єкт, то чому раніше не було завдано удару, а були випущені ракети відразу після підписання угоди про розблокування морських портів України для вивезення зерна.

Захарова уточнила, що влучним ударом нібито вдалося знищити військовий катер ЗСУ.

Такими коментарями спікер МЗС Росії відреагувала на заяву президента України Володимира Зеленського про те, що росіяни ударом по Одеському порту вкотре довели, що не здатні цивілізовано вести діалог і що домовлятися з Росією не має жодного сенсу.

Варто зазначити, що своїм виправданням російська сторона вкотре показала, що не здатна до адекватної реакції, адже спочатку Москва публічно заявляла, що це нібито Україна обстріляла свій порт, а Росія до цього не має жодного стосунку. Зокрема, у цьому Росія запевняла турецьку сторону.

Читайте також на порталі "Коментарі" — різка заява Орбана про війну в Україні: чому він частково має рацію – чого тепер чекати від ЄС.

Також видання "Коментарі" повідомляло – РФ виграла від зернової угод: чому це так – як бути Україні після удару агресора по порту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини