Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ розмріялися про найбільшу «перемогу» літа: яке місто хочуть захопити
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ розмріялися про найбільшу «перемогу» літа: яке місто хочуть захопити

У Росії розмріялися про окупацію Торецька, що на Донеччині

6 серпня 2024, 17:28
Поділіться публікацією:

Найбільшим успіхом літа називає можливу окупацію міста Торецьк радник голови терористичної організації "ДНР" Ігор Кімаковський.

У РФ розмріялися про найбільшу «перемогу» літа: яке місто хочуть захопити

Торецьк

"Я думаю, це буде такий дуже гарний успіх цього літа", — заявив радник у коментарі російським пропагандистським ЗМІ.

Більше того, він заявляє, що нібито на цьому напрямі російські війська "серйозно рухають супротивника". Радник стверджує, що нібито на день інколи виходить пройти кілометри відстані в районі Торецька.

На думку Кімаковського, найближчим часом повідомлятиметься про серйозні бойові дії в самому Торецьку. Радник навіть розмріявся про те, що найближчим часом ЗС РФ "звільнять" цей населений пункт, тому що він штурмується "не в лоб, а праворуч і ліворуч".

За його словами, місто затискається "у кліщі" з обох боків. При цьому він стверджує, що нібито українська армія відсуває свої передові позиції вже ближче до центру міста.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за словами військових, до Торецька російські загарбники лізуть все активніше, але поступового впевненого поступу у росіян не виходить . Вони зазначають, що штурмові групи Сил оборони періодично заходять на російські позиції, звідки їх не чекають , і вичищають все зайняте ними внаслідок наполегливих штурмів. Втім, військові визнають, що окупантів більше і вони мають перевагу за кількістю снарядів, стволів та в небі . При цьому військові все ж таки не виключають, що невдовзі бої розпочнуться в міській забудові Торецька. Водночас відомо, що у місті залишилося багато місцевих, які не евакуюються.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини