Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ розбився винищувач МіГ-31: у чому його особливість
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ розбився винищувач МіГ-31: у чому його особливість

Причиною того, що сталося, могла стати технічна несправність

2 грудня 2022, 10:45 comments2441
Поділіться публікацією:

У Приморському краї РФ розбився військовий літак МіГ-31. Екіпаж винищувача встиг катапультуватись. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російський "Інтерфакс" у Телеграм.

У РФ розбився винищувач МіГ-31: у чому його особливість

У Росії розбився винищувач МіГ-31. Фото: defence-blog.com

"МіГ-31 розбився в Примор'ї. Екіпаж катапультувався, льотчики живі. Політ виконувався без боєкомплекту. Причиною того, що сталося, могла стати технічна несправність", — пише видання, посилаючись на Міноборони РФ.

Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення в Україну країна-агресор зазнала вже понад десять небойових втрат військової авіації.                                                                                                                                                                                    

Унікальність російського Мига-31 у тому, що він може бути носієм гіперзвукових ракет "Кинжал". Ці ракети малопомітні для української протиповітряної оборони, в чому і полягає їхня основна загроза.

"Кинжал" вважається глибокою модернізацією одноступінчастої твердопаливної ракети 9М723 для комплексу "Іскандер" в авіаційній версії — тобто для запуску з літаків.

Ракетний комплекс створено на базі модернізованого далекого винищувача-перехоплювача Міг-31 – Міг-31К.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російська армія не може наступати в Україні: у британській розвідці назвали головну причину, зазначивши, що на сьогодні росіяни не мають можливості просуватися в глиб території України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна входить до однієї із найскладніших зим у своїй історії. Видання "Коментарі" поцікавилося в експертів, які виклики, потреби та перспективи є в цій ситуації в українського бізнесу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини