Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ розбився СУ-25, який летів на бойовий виліт
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ розбився СУ-25, який летів на бойовий виліт

СУ-25 летів на бойовий виліт

11 жовтня 2022, 22:30
Поділіться публікацією:

У Росії, в Ростовській області розбився штурмовий літак СУ-25, який з аеродрому піднявся на бойовий виліт. Про це у своєму Telegram-каналі повідомляє Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України.

У РФ розбився СУ-25, який летів на бойовий виліт

Розбився російський СУ-25 (фото з відкритих джерел)

"Ще доба не закінчилась, а хороші новини невпинно надходять. У Ростовській народній республіці розбився СУ-25, який летів на бойовий виліт з аеродрому, — ниють кацапські інформаційні помийки", — йдеться у повідомленні.

Також повідомляють, що пілот під час падіння не вижив.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що чехи влаштували "референдум" перед посольством Росії про приєднання Калінінграду до Чехії. 10 жовтня перед посольством Росії в Празі чехи влаштували "референдум" про включення Краловця, себто Калінінграда до складу Чехії. Організатори розповіли, що така акція спрямована на підтримку України і спосіб показати безглуздість російських фіктивних референдумів. Ідеї про те, що Чехія має приєднати Калінінградську область Росії, виникла в результаті жарту кілька тижнів тому. Коли один з користувачів соціальної мережі розділив Калінінградську область на дві частини, одна відійшла Польщі, а інша – Чехії. 

Також "Коментарі" писали про те, що Рамзан Кадиров відреагував на терористичні запуски російських ракет по Україні. Лідер Чечні назвав Зеленського лохом та критикував дії української армії. 10 жовтня Росія запустила 84 ракети по території України, 43 з них вдалось збити ППО, інші влучили в об'єкти критичної енергетичної структури, житлові будинки, школи, лікарні. Відповідно на такі дії російської влади відреагував президент України. У своєму звернені Зеленський сказав, що ми маємо справу з терористами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини