Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ми попереджали, що Росія ще по-справжньому не починала – Кадиров
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми попереджали, що Росія ще по-справжньому не починала – Кадиров

Кадиров попереджає Зеленського, щоб той тікав з України.

11 жовтня 2022, 14:27 comments1330
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Путінський поплічник Рамзан Кадиров відреагував на терористичні запуски російських ракет по Україні. Лідер Чечні назвав Зеленського лохом та критикував дії української армії. Все це Кадиров написав у своєму акаунті в Telegram.

Ми попереджали, що Росія ще по-справжньому не починала – Кадиров

Рамзан Кадиров. Фото з відкритих джерел

10 жовтня Росія запустила 84 ракети по території України, 43 з них вдалось збити ППО, інші влучили в об'єкти критичної енергетичної структури, житлові будинки, школи, лікарні. Відповідно на такі дії російської влади відреагував президент України. У своєму звернені Зеленський сказав, що ми маємо справу з терористами. Таким чином Володимир Зеленський засудив росіян та показав, що він досі знаходиться в Києві.

Рамзан Кадиров після опублікованого відео з Зеленським написав своє повідомлення про те, що український президент жаліється на ракетні удари по Києву.

Чеченець критикує Зеленського за те, що ніби українська влада бомбила мирних мешканців невизнаних  псевдореспублік "ДНР" та "ЛНР", завдавала ракетних ударів по інфраструктурі міст, підривала мости й тому подібне. Кадиров закидує президенту України риторичне питання: тобі можна, а іншим не можна?

Після чого Рамзан Кадиров говорить, що РФ ще не починала по справжньому воювати і радить українському президенту тікати на Захід.

"Ми попереджували тебе, Зеленський, що Росія по справжньому ще не починала, тому поки не прилетіло, біжи," — пише лідер Чечні.

У кінці повідомлення Кадиров повідомив, що тепер задоволений "спеціальною військовою операцією".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію росіян на обстріли українських міст.

Також "Коментарі" писали про вартість випущених Російською Федерацією ракет по території України 10 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 жовтня 2022, 15:57

Бігти йому треба в сторону Москви. Це ви його виховали і виростили коли він для вас плясав на сцені. Це ваше божевільне диття, це ваш інструмент і ваше брехливе зло.


Новини