Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо скільки коштувала Росії терористична атака по Україні 10 жовтня
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо скільки коштувала Росії терористична атака по Україні 10 жовтня

Підрахували суму запущених Російською Федерацією ракет 10 жовтня.

10 жовтня 2022, 21:51 comments1494
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За попередніми підрахунками Генерального штабу по Україні Російська Федерація запустила 84 крилаті ракети та 24 безпілотники. Видання Forbes порахувало загальну суму запущеної зброї по Україні 10 жовтня.

Стало відомо скільки коштувала Росії терористична атака по Україні 10 жовтня

Терористична атака по Україні 10 жовтня. Фото з відкритих джерел

За інформацією видання Forbes сума випущених по Україні 10 жовтня ракет та дронів оцінюється приблизно в 400-700 млн доларів. Такий великий розрив пояснюється не до кінця встановленим типом ракет.

ЗСУ вдалось збити понад половину запущених Російською Федерацією ракет – 43 штуки, окрім того, українські війська знешкодили 13 безпілотників. На жаль станом на 22:00 кількість жертв російських обстрілів зросла до 14 осіб.

За інформацією українського видання були випущено кілька різних типів ракет, серед яких зафіксували "Іскандер", "Торнадо-С", Х-101, Х-555, "Калібр", С-300. Дешевші ракети були випущенні для роботи українського ППО, тоді як дорогі та більш точні були переважно націлені на об’єкти енергетичної інфраструктури.

Інформація щодо загальної суми ракет від російської атаки 10 жовтня може змінюватись та оновлюватись залежно від отримання нових даних.

Переглянути інфографіку з витратами на ракетний обстріл можна нижче:

Стало відомо скільки коштувала Росії терористична атака по Україні 10 жовтня - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про масовий терористичний обстріл України, який пройшов 10 жовтня. Російські ракети ударили по Києву, Львову, Одесі, Дніпру, Житомиру та інших українських містах.

Також "Коментарі" писали про реакцію мешканців Російської Федерації на обстріл України. В соцмережах росіяни молились на Путіна та писали, що такі "акції" потрібно проводити частіше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини