Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ прогрес на фронті: військовий відверто розповів, що потрібно зробити Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ прогрес на фронті: військовий відверто розповів, що потрібно зробити Україні

Наразі Росія не піде на переговори, бо має успіхи на фронті і хоче їх розвивати

24 липня 2024, 16:14
Поділіться публікацією:

Військовий Олександр Карпюк відзначає, що всі чомусь чекають перемовин після виборів у США. Але, за його словами, перемовини не робляться за тиждень, адже це довгий процес, який залежить від стану на фронті. Як вважає військовий, зараз кремлівському диктатору Володимиру Путіну немає сенсу домовлятися, ВС РФ покращує своє положення на фронті, і не буде відмовлятися від прогресу, поки він йде.

У РФ прогрес на фронті: військовий відверто розповів, що потрібно зробити Україні

Війна в Україні

Саме тому, каже Карпюк, Україна повинна вирішити ряд завдань. В першу чергу, за його словами, покращити стан ППО. Далі потрібна активна оборона у повітрі, а для цього повинні попрацювати F-16.

Окрім того, додав військовий, потрібно нівелювати різницю у живій силі та засобах.

"Це теж в процесі. В нас йде мобілізація, засоби теж йдуть на фронт. В РФ же бажаючих стає все менше, там вже кажуть про потребу мобілізації, бо навіть 25 тис доларів не є достатньою мотивацією, щоб відправляти на фронт пігдогів у достатній кількості. Тобто скоро буде перелом в цьому питанні, треба достояти і вирівняти ситуацію в Донецькій області", — відзначив Карпюк.

Також, за його словами, потрібна ротація "старих" бригад на фронті.

"Треба її проводити дуже акуратно, щоб не допустити ситуацій як з 115 чи 125 бригадами, після яких ми досі розгрібаємо пиздець на фронті. Треба завести бригади, витримати час поки вони отримають достатньо досвіду, щоб тримати ділянку, після чого вивести "старі" бригади, доукомплектувати їх особовим складом та зброєю. Після чого провести повноцінне злагодження. Коли ці бригади відновлять боєздатність і стануть резервом — це буде саме сильне підсилення фронту. Бо вони самі досвідчені та успішні в цій війні", — вважає військовий.

А ще, каже він, потрібно знищити декілька важливих обʼєктів в РФ.

"Показати що ми це можемо, можемо робити дуже боляче, так, щоб навіть роспропаганда не змогла робити вигляд що все ок, то якісь уламки впали, вахтьора затрехсотило, траву підпалило. Щоб було дуже боляче. Дуже", — заявив військовий.

При цьому він додав, що зараз Україна дуже далекі від того стану, коли можна приступати до перемовин, але все ж ближче, ніжу у 2022 році.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ворог готує вирішальну битву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини