Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ не все так добре: Зеленський обнадіяв, коли ситуація на фронті зміниться
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ не все так добре: Зеленський обнадіяв, коли ситуація на фронті зміниться

Зеленський нагадав, що Україна чекає на отримання зброї від Заходу

9 травня 2024, 16:10 comments1142
Поділіться публікацією:

Українські захисники зможуть зупинити наступ ворога на сході у разі посилення постачання західного озброєння. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час спільної прес-конференції з головою Європейського парламенту Робертою Мецолою зробив президент України Володимир Зеленський.

У РФ не все так добре: Зеленський обнадіяв, коли ситуація на фронті зміниться

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"При збільшенні постачання зброї ми зможемо зупинити їх (Ред. – росіян) на сході. Там зараз у них ініціатива. Це не секрет. Нам потрібно їх зупинити, забрати ініціативу до своїх рук. Це можна тільки коли в руках є щось міцне". ", — заявив глава держави.

Володимир Зеленський зазначив, що командування розуміє, яка зброя саме зараз найбільше потрібна нашим захисникам. Зокрема також є оцінка того, скільки військових треба вивезти, щоб дати їм відпочити. Ротації продовжуються, плани щодо них є.

"Але окрім цих сильних бригад, які виводяться, повинні заходити укомплектовані бригади. Не просто сильні хлопці, а сильні хлопці не з голими руками. Механізовані бригади, потужні бригади", — зазначив Зеленський.

Президент додав, що постачання Україні є, утім, це не ті обсяги, за які голосували. У той же час, як тільки Сили оборони отримають необхідне, вони зупинять ініціативу Росії на сході.

Лідер українців зазначив, користуючись цим моментом, коли в України виник дефіцит озброєння, окупанти збільшили свої війська на півночі, на сході безумовно скрізь.

Також бачимо війська, які можуть бути на тому чи іншому напрямку. Якщо говорити без різних деталей, головне, що ми знаємо, бачимо кількість і знаємо, що у них не все так добре, як вони вважали", — зазначив президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні: про що говорить ситуація на фронтах, які варіанти проглядаються.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини