Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ на радіостанціях вийшло звернення Путіна про загальну мобілізацію: у Кремлі відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ на радіостанціях вийшло звернення Путіна про загальну мобілізацію: у Кремлі відреагували

На російських радіостанціях з'явилося звернення Путіна про вторгнення ЗСУ у Курську, Брянську та Білгородську області

5 червня 2023, 14:37 comments67036
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", в РФ на різних частотах радіостанцій почало з'являтися звернення президента РФ Володимира Путіна до громадян РФ, в якому диктатор заявив про вторгнення ЗСУ до Курської, Брянської та Бєлгородської областей. У Кремлі вже відреагували, назвавши це звернення Путіна фейком.

У РФ на радіостанціях вийшло звернення Путіна про загальну мобілізацію: у Кремлі відреагували

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Росіяни, брати і сестри, сьогодні о 4 ранку українські війська, озброєні блоком НАТО із Заходом та за підтримки Вашингтона, вторглися на територію Курської, Бєлгородської та Брянської областей. Наші прикордонники та ВС дали гідну відсіч, переважаючим силам агресора", – йдеться у повідомленні.

Також у повідомленні йдеться, що ухвалено рішення про те, щоб буде підписано указ про загальну мобілізацію.

"Для перемоги над небезпечним та підступним ворогом нам необхідно протидіяти всіма силами РФ. Ворог буде розбитий, перемога за нами", — сказав Путін.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков вже заявив, що "екстренне звернення Путіна", яке прозвучало на радіо, – злом. Жодного звернення Путіна сьогодні не було.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чим Україні вигідні бої на Бєлгородщині – чи "Руський добровольчий корпус" входить до складу ЗСУ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські повстанці з підрозділів Легіону "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус" продовжують свої рейди на територію РФ. Особливо серйозно вони дають знати про себе у Білгородській області. Там же почастішали удари дронами, зокрема по енергооб'єктах. Туди ж висловив готовність перекинути своїх найманців власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, навіть без схвалення міноборони Росії, яке традиційно критикує. Ватажок Чечні Рамзан Кадиров також заявив, що його вояки могли б "розібратися" з тим, що відбувається в Бєлгородській області. Про що говорять останні події на Бєлгородщині та навколо неї, зокрема, в ракурсі російсько-української війни? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини