Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Путіна розповіли, що чекає на анексовані території, які звільняють ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна розповіли, що чекає на анексовані території, які звільняють ЗСУ

У Кремлі не вбачають проблеми в тому, що російські війська відступають з анексованих територій

5 жовтня 2022, 15:24 comments7512
Поділіться публікацією:

Російські війська знову окупують звільнені українськими захисниками території України, на яких раніше РФ провела псевдореферендуми та які Путін "приєднав до Росії". Як передає портал "Коментарі", про це заявив речник президента Росії Дмитро Пєсков, пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Путіна розповіли, що чекає на анексовані території, які звільняють ЗСУ

Путін та Пєсков. Фото: з відкритих джерел

Журналісти поцікавилися у Пєскова, чи немає протиріч між словами Путіна про те, що "прийняті території" з Росією назавжди і тим, що російські війська відступають із деяких територій.

"Тут немає жодної суперечності, вони будуть із Росією назавжди, вони будуть повернуті", — заявив рупор Кремля.

При цьому Пєсков потонів, що Херсонська та Запорізька області України "увійшли до складу Росії" у тих межах, на яких діяла військово-громадянська адміністрація окупантів "на момент ухвалення".

Окрім окупації тих територій, які Росія "приєднала" до себе шляхом постановочних "референдумів", у Путіна не виключили продовжувати "радитися" з жителями України за бажанням приєднання їхніх територій до Росії.                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" – Дмитро Пєсков розповів, чи зібрався Путін змінювати статус "спецоперації" в Україні.                                   

Також видання "Коментарі" повідомляло – українські війська вступили у вирішальну сутичку з російськими окупантами у  битві за південь України. Українська армія має закінчити цей контрнаступ до настання зими, коли прийдуть морози та холоди. Про це повідомляє рейтингове видання "Financial Times".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини