Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Повітряних силах ЗСУ розповіли, скільки Росія назбирала ракет за вісім місяців
commentss НОВИНИ Всі новини

У Повітряних силах ЗСУ розповіли, скільки Росія назбирала ракет за вісім місяців

У 2022 році вони мали значно більшу кількість, аніж мають зараз

12 листопада 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Спікер командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат  повідомив, що Росія, змогла накопичити 800 високоточних ракет  за  ці вісім місяців.

У Повітряних силах ЗСУ розповіли, скільки Росія назбирала ракет за вісім місяців

Юрій Ігнат (фото з відкритих джерел)

"Два з половиною місяці тому ГУР нам повідомляло про 600 ракет і про те, що приблизна виробнича потужність — 100 ракет на місяць. Виходить, минуло два місяці, от вони мають 800 [ракет] із гаком. Це якраз ті два місяці, де [була] мала інтенсивність використання ракетного озброєння. Калібри були, Іскандер-К, але не було Х-101, Х-555 за цей час. Імовірно, противник накопичив, сумарно — 800", — сказав Юрій Ігнат  під час ефіру  Radio NV.

Речник  пригадав, що  минулого року країна-агресорка   цілила по Україні, випустивши одну тисячу лише крилатих ракет.

"Вони мали значно більшу кількість минулого року, ніж вони мають зараз. Це не стосується ракет С-300 чи авіаційних ракет (Х-59, Х-32), Оніксів тощо. Це стосується саме тих ракет, про які ми зараз із вами говоримо", — підсумував  Юрій Ігнат.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що міністр енергетики розповів, коли Росія проведе масову ракетну атаку по УкраїніМіністр енергетики Герман Галущенко вважає, що російська армія масово не атакує ракетами та дронами енергетичну інфраструктуру через погодні умови. За його словами, Росія чекає, коли температура в Україні стане морозною. 

В ефірі телемарафону Герман Галущенко висловив припущення, чому Росія перестала масово атакувати територію України, як це було минулого року восени та взимку.

За словами Галущенка не існує конкретної позначки температури, коли Росія здійснить масовий ракетний удар, однак будь-яка температура нижче нуля підвищує цей ризик. Очільник Міненерго вказав, що попри відсутність масових ударів Росії по Україні, окупанти все одно атакували енергетичні об’єкти влітку. Однак міністр зазначив, що інформація про ці випадки не повідомляється на широкий загал.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини