Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Польщі закликали відповісти Путіну зрозумілою йому мовою
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі закликали відповісти Путіну зрозумілою йому мовою

Очільник МЗС Польщі закликав надати Україні далекобійні ракети, щоб протистояти агресії Путіна у війні.

3 січня 2024, 12:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський відреагував на масові російські ракетні атаки по Україні та закликав посилити тиск на Москву. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Сікорського у соцмережі X.

У Польщі закликали відповісти Путіну зрозумілою йому мовою

Очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський. Фото з відкритих джерел

Радослав Сікорський у своєму повідомленні заявив про необхідність рішуче реагувати на російську агресію та відповідати на дії Путіна так, щоб російському президенту було зрозуміло.

"Ми маємо відповісти на останній наступ на Україну зрозумілою Путіну мовою: посиливши санкції, щоб він не міг виготовляти нову зброю з контрабандними компонентами, і надавши Києву ракети великої дальності, які дозволять знищити пускові майданчики та командні центри", — написав Сікорський.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський розповів, що Росія за 5 днів випустила по території України близько 500 ракет. Масові ракетні удари активно відбувались 29 грудня та 2 січня. Російська зброя влучила в цивільні об'єкти та призвела до поранень та загибелі мирних громадян. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Повітряних силах розповіли, скільки часу Росія готується до масового ракетного удару по Україні. За словами Юрія Ігната Росії необхідно запрограмувати ракети по певному маршруту, а також вказати ціль для ударів.

Також "Коментарі" писали про американського посла Брінк, яка заявила, що Володимир Путін зустрічає Новий рік запусками ракет по території України. Посол закликала посилити допомогу Україні. Подібну реакцію також висловив британський посол, який запевнив, що атаки РФ по Україні лише посилять бажання українців боротись за свободу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини