Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Польщі російських дипломатів розбудили сиреною та звуками вибухів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі російських дипломатів розбудили сиреною та звуками вибухів (ВІДЕО)

Учасники акції прийшли до будівлі, у якій живуть дипломати у Варшаві

24 лютого 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

В столиці Польщі  за ініціативою активістів було увімкнуто  біля багатоповерхівки, де мешкають  дипломати з РФ сирени  та звуки вибуху.

У Польщі російських дипломатів розбудили сиреною та звуками вибухів (ВІДЕО)

Акція у Варшаві (скріншот з відео)

Акція відбулась  о 06:00  24 лютого, коли рік тому почалось повномасштабне вторгнення. Ініціатори акції  принесли плакати з написами "russiaisaterroriststate" біля будинку і були присутні там  певний час. Відеоролик  оприлюднила громадська  активістка  Наталя Панченко в соціальних  мережах.

"Сьогодні у Варшаві активісти розбудили російських дипломатів о 6:00 ранку сиреною та звуками вибухів. Оскільки вони будять українців уже дев’ятий рік", -  прокоментувала  вона цю подію.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Матеуш Моравецький пообіцяв Україні ще десятки танків. 60 танків PT-91 Twardy та решта танків Leopard найближчим часом надійдуть до України. Про це під час сьогоднішньої спільної з президентом України прес-конференції заявив прем'єр Польщі Матеуш Моравецький. Сьогодні ж до України з Польщі вже прибули перші чотири Leopard, фото з якими опублікував голова українського уряду Денис Шмигаль. Моравецький нагадав, що зараз у Польщі відбуваються дуже інтенсивні навчання українських військових. "Наші інструктори дуже вражені тим, як швидко українські танкісти освоюють сучасні танки", — підкреслив він. Окрім цього, голова польского уряду відзначив, що день широкомасштабного нападу Росії на Україну увійшов до історії,  як "день зламу", бо "Росія цього дня показала своє справжнє обличчя". На думку політика, 24 лютого, за планом Путіна, мав стати початком кінця України та початком маршу Росії на Захід, а натомість став початком її поразки.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини