Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Польщі бус з українцями потрапив в ДТП: загинула 33-річна жінка, багато поранених (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі бус з українцями потрапив в ДТП: загинула 33-річна жінка, багато поранених (ФОТО)

Мікроавтобус з українцями у Польщі прямував у бік кордону

9 липня 2023, 19:00
Поділіться публікацією:

9 липня у Польщі бус з українцями потрапив у страшну аварію. На місці ДТП загинула молода жінка. Про це повідомляє tvp.info

У Польщі бус з українцями потрапив в ДТП: загинула 33-річна жінка, багато поранених (ФОТО)

Бус з українцями врізався у вантажівку у Польщі. Фото: Policja Lubelska

Аварію сталася о 2 годині ночі у Титушині біля Хелма.

"Український автобус, що прямував до кордону, врізався у вантажівку, яка стояла на узбіччі дороги. 33-річна пасажирка автобуса загинула на місці", — повідомив черговий Люблінського воєводського управління поліції. 

Речник Люблінського воєводського управління поліції, підполковник Анджей Фіоль розповів, що в ДТП загинула жінка, яка була пасажиром буса. Він додав, що після аварії всі пасажири, які їхали в автобусі, були доставлені в лікарню. У 2 осіб були виявлені тілесні ушкодження.

Стало відомо, що 44-річний українець-водій, був тверезим. Поліція розслідує деталі інциденту. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Польщі загадково загинув 17-річний українець. У Польщі, на території Малопольського воєводства загинув український підліток. Інцидент трапився в районі міста Бжесько під Краковом у ніч на 3 червня. Там, 17-річний юнак з України потрапив під потяг. Він загинув на місці. 

Наразі, правоохоронці з'ясовують всі обставини події.  На місці працюють слідчі. Як підліток опинився на коліях та чому – поки не відомо. Про те, з якого саме українського регіону постраждалий та з ким він проживав у Польщі – теж не вказано.. За  словами речниці місцевої поліції Евеліни Буди, потяг прямував з Кракова до Тарнува. Подія трапилася близько 24 години. "Нещасний випадок стався близько опівночі. Загинув 17-річний громадянин України", — заявили у місцевій поліції.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини