Головна Новини Суспільство Війна з Росією У поліції показали наслідки обстрілу Київської області (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У поліції показали наслідки обстрілу Київської області (ФОТО)

Наслідки повітряної атаки на Київську область

16 вересня 2024, 09:32
Поділіться публікацією:

У ніч на 16 вересня окупаційні війська завдали масованої атаки ударними дронами по території України. Пошкодження внаслідок збиття ударних безпілотників у столичному регіоні показали в Нацполіції, повідомляє портал "Коментарі".

У поліції показали наслідки обстрілу Київської області (ФОТО)

У поліції зазначили, що під ворожим обстрілом вкотре опинилася Київська область. Внаслідок російської повітряної атаки є поранені та руйнування. Ударними дронами пошкоджено будинки місцевих мешканців та транспортні засоби. 

“Станом на 08:35 зазнали пошкоджень пʼять приватних будинків та пʼять автомобілів. На жаль, місцева жителька отримала поранення. Потерпілу госпіталізовано до столичної лікарні, їй надається допомога. Також сталося загоряння трав’яного настилу”, — повідомили у поліції. 

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчими буде розпочато кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

У поліції показали наслідки обстрілу Київської області (ФОТО) - фото 2
У поліції показали наслідки обстрілу Київської області (ФОТО) - фото 3
У поліції показали наслідки обстрілу Київської області (ФОТО) - фото 4

Голова Київської ОДА Руслан Кравченко також повідомив, що повітряна атака ворога була масована, в регіоні працювали сили ППО, ворожі цілі знищені.

“Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури не допущено. В чотирьох районах виникли загорання трав’яного настилу та лісової підстилки. Всі пожежі ліквідовано”, — додав він. 

Загалом за даними Повітряних сил ЗС України, у ніч на 16 вересня 2024 року російські війська атакували ударними БпЛА типу Shahed-131/136. Застосували 56 ударних дронів. Основний напрямок удару – Київщина.

“В результаті протиповітряного бою збито 53 ворожі ударні БпЛА у Київській, Вінницькій, Полтавській, Сумській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Дніпропетровській та Черкаській областях. Ще три ворожі безпілотники локаційно втрачені у кількох регіонах, попередньо без постраждалих та наслідків”, — повідомили у Повітряних силах. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вибухи лунали у Києві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини