Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Пентагоні відреагували на інформацію про те, що постачання снарядів в Україну впало на 30%
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні відреагували на інформацію про те, що постачання снарядів в Україну впало на 30%

У Пентагоні поки що не вважають, що постачання снарядів в Україну снизилося на 30%

22 листопада 2023, 08:00 comments1564
Поділіться публікацією:

Інформація про те, що постачання необхідних Україні снарядів стандарту НАТО знизилися на 30%, не відповідає дійсності. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробила заступник спікера Міноборони США Сабріна Сінгх, відреагувала на статтю "ABCNews" про скорочення постачання озброєння.

У Пентагоні відреагували на інформацію про те, що постачання снарядів в Україну впало на 30%

Снаряди. Фото: із відкритих джерел

"Слухайте, я б так не стверджувала. Ми змогли забезпечувати Україну тим, що їй потрібно під час контрнаступу, і ми продовжуватимемо забезпечувати Україну під час зими", – зазначила Сабріна Сінгх.

За її словами, США одночасно можуть підтримати Ізраїль, щоб захистив себе у війні з ХАМАС.

Сабріна Сінгх нагадала, що Пентагон дуже потребує допомоги Конгресу, тому що це єдиний спосіб, щоб мати необхідні кошти продовжувати підтримку України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — постачання артилерійських снарядів в Україну з початку загострення палестино-ізраїльського конфлікту скоротилося на третину. З такою інформацією вийшов матеріал на ABC News, Автори статті посилалися на заяву одного з українських чиновників. У матеріалі також говорилося, що під час свого візиту до Києва міністр оборони США Ллойд Остін звернув увагу, що здатність України "вступити в бій з ворогом" багато в чому залежатиме в тому числі від продовження військової допомоги США, включаючи своєчасність постачання боєприпасів. Проте складнощі з постачанням озброєння перебувають під додатковим тиском через конфлікт на Близькому Сході, наголошують журналісти.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи є ефективність використання ЗСУ західної зброї: у Пентагоні дали пряму відповідь.

Раніше "Коментарі" писали – що означатиме для України повернення Дональда Трампа до Білого дому: які торги зараз тривають у Конгресі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини