Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Пентагоні відреагували на анонсований РФ виведення військ із Херсона
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні відреагували на анонсований РФ виведення військ із Херсона

Рано поки що давати якісь оцінки діям росіян на Херсонському напрямку, зазначили у міністерстві оборони США

11 листопада 2022, 10:44
Поділіться публікацією:

США фіксують два моменти. Перший – Росія продовжує зміцнювати оборонні рубежі у Херсонській області. Другий момент – Україна продовжує свій контрнаступ, звільняючи території на півдні. Як зазначила під час спілкування зі ЗМІ прес-секретар Пентагону Сабріна Сінгх, давати будь-які оцінки анонсованому Москвою висновку військ із правобережжя Херсонської області поки що зарано.

У Пентагоні відреагували на анонсований РФ виведення військ із Херсона

Росіяни займаються мародерством та зміцненням оборони на півдні. Фото: ua.depositphotos.com

У Пентагоні підкреслили, що точно можна сказати, що росіяни зміцнювали свої оборонні рубежі. Це не стримує ЗСУ, і вони продовжують свій наступ, який йде досить швидко. Російські війська, зі свого боку, справді провели деякі маневри, що підтверджують відведення частини формувань.

Варто зазначити, що операція ЗСУ з деокупації південної частини України розпочалася ще із серпня. Весь цей час українська армія завдавала прицільних ударів по пунктах управління, логістичним шляхам, були тактичні успіхи ЗСУ, звільнено десятки населених пунктів. Але останні два дні почалося активно просування української армії. Так українські війська вже на околицях Херсона, а за деякою інформацією вже чути бої в самому Херсоні.

В українській розвідці також заявили, що не бачать ознак того, що росіяни готові залишити єдиний захоплений з 24 лютого обласний центр без бою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Херсон стане не останньою великою перемогою у війні: у США заінтригували заявою, натякнувши, що успіх української армії буде вражаючим.

Також видання "Коментарі" повідомляло — експерти ISW оцінили ймовірність масованих ударів РФ: чому повторення жовтневих ударів не буде.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини