Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Пентагоні розповіли, коли цього року на Україну чекає найважча боротьба
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні розповіли, коли цього року на Україну чекає найважча боротьба

На Україну чекає важка боротьба навесні та влітку

15 березня 2023, 14:35 comments1188
Поділіться публікацією:

Весна та літо цього року будуть дуже важкими для України, бо саме в цей період року очікуються найзапекліші битви з російськими загарбниками. Як передає портал "Коментарі", про це заявив речник Міністерства оборони США Пет Райдер, слова якого цитує "Радіо Свобода".

У Пентагоні розповіли, коли цього року на Україну чекає найважча боротьба

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Важливо зробити крок назад і поглянути на досягнутий прогрес, усвідомлюючи при цьому той факт, що попереду ще важка боротьба, особливо коли ми наближаємося до... весни та літа", — заявив Пет Райдер.

Він зазначив, що США продовжуватимуть підтримувати Україну. Вашингтон продовжить постачання боєприпасів, робитиме все можливе, щоб посилити протиповітряну оборону України, допомагати у броні.

Варто зазначити, що прогнози найзапекліших боїв в Україні постійно зсуваються. Спочатку називався період лютий-березень, як найвизначніший у цій війні, потім на березень-квітень, тепер союзники України та представники української влади говорять про вирішальну весну та початок літа.

Зокрема, керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов у лютому робив публічний прогноз, що з середини до кінця весни на фронті відбудуться вирішальні бої.

Міністр оборони США Ллойд Остін у лютому заявляв, що Україна має "хороші шанси" взяти ініціативу на полі бою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни (ISW) розповіли, перед яким вибором незабаром опиниться Кремль.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять нещодавні заяви та рішення Кремля – чи є ймовірність того, що Володимира Путіна приберуть, щоб зупинити війну проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини