Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Пентагоні розповіли із чим зіткнеться Україна, якщо Конгрес не виділить фінансування
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні розповіли із чим зіткнеться Україна, якщо Конгрес не виділить фінансування

У Пентагоні наголошують, що без грошей не зможуть допомогти Україні з ремонтом наданого раніше озброєння

24 січня 2024, 09:55
Поділіться публікацією:

Чим довше відкладатиметься вирішення питання з виділенням фінансування для України, тим гостріше ставатиме питання не лише з постачанням США нового озброєння, як ключового союзника Києва у війні, а й з ремонтом того, що надали раніше. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час брифінгу заявив представник американського оборонного відомства Патрік Райдер.

У Пентагоні розповіли із чим зіткнеться Україна, якщо Конгрес не виділить фінансування

Патрік Райдер. Фото з відкритих джерел

"Без додаткового фінансування ми не можемо надавати системи та обладнання для задоволення середньострокових та довгострокових потреб та допомагати їм підтримувати у робочому стані системи, які ми вже надали раніше", – заявив представник Пентагону.

Чиновник також нагадав, що без фінансування Пентагон не може вилучати зброю із власних запасів, а це заважає "задовольняти найнагальніші потреби України на полі бою, включаючи такі речі, як артилерійські снаряди, протитанкові засоби, ракети ППО".

Райдер запевнив, що Пентагон продовжить співпрацювати з Конгресом і закликатиме якнайшвидше ухвалити рішення про додаткове фінансування.

Читайте також на порталі "Коментарі" – далі без допомоги від США: у Міноборони України відповіли, чи цей сценарій дійсно обговорювався на нещодавній зустрічі у форматі "Рамштайн".

Також видання "Коментарі" повідомляло – Кремль концентрує увагу на завданні ударів по цивільній інфраструктурі та об'єктах оборонної промисловості в Україні, спробах виснажити ППО ЗСУ. Загарбники зокрема намагаються збільшити кількість жертв серед мирних жителів для деморалізації. Про це під час брифінгу заявив координатор зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки США у Білому домі Джон Кірбі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини