Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Пентагоні повідомили головні теми, які будуть обговорюватись на новому "Рамштайні"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні повідомили головні теми, які будуть обговорюватись на новому "Рамштайні"

У Міністерстві оборони США розповіли про три пріоритетні напрямки постачання зброї, які будуть обговорюватись на зустрічі "Рамштайн".

24 травня 2023, 19:53
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Пентагону Патрік Райдер розповів про три пріоритетні теми на зустрічі "Рамштайн". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на брифінг Міноборони США.

У Пентагоні повідомили головні теми, які будуть обговорюватись на новому "Рамштайні"

Прессекретар Пентагону Патрік Райдер. Фото з відкритих джерел

25 травня запланована наступна зустріч українських союзників у форматі "Рамштайн", де мають обговорити найнеобхідніші проблеми війни та узгодити план передачі Україні зброї.

За словами Патріка Райдера контактна зустріч розпочнеться з представлення України, яка озвучить поточну ситуацію та надасть інформацію про найбільш потрібне озброєння. Речник Пентагону вказує, що далі будуть обговорювати три пріоритетні теми.

"Наземна протиповітряна оборона залишатиметься пріоритетною темою для обговорення, а також боєприпаси… та дискусія про підготовку F-16", — заявив речник Пентагону Патрік Райдер.

З озвученої інформації також стало відомо, що українські льотчики проходитимуть навчання у Європі, однак всі деталі щодо цього залишаються у таємниці.

Нагадаймо, що в рамках зустрічей міністрів оборони у форматі "Рамштайн" пройшло 11 заходів. Союзники обговорюють та приймають рішення щодо надання Україні військової техніки для протистояння Росії. На одній з таких зустрічей українські партнери погодились надати танки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські пілоти вразили Пентагон. Після тренувань льотчиків з України у США змінили свою оцінку щодо тривалості підготовки на винищувачі F-16.

Також "Коментарі" писали про те, що аналітики з'ясували головні причини, чому західні союзники досі не надали Україні американські бойові літаки F-16.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини