Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Пентагоні назвали місто, яке стало "бійнею" для росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні назвали місто, яке стало "бійнею" для росіян

Американський генерал Марк Міллі розповів, що російські сили зазнали значних втрат атакуючи українське місто.

30 березня 2023, 14:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Об’єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі заявив, що українські військові вдало проводять зону оборону у Бахмуті. Росіяни змушені атакувати великими силами, проте не досягають жодного прогресу, а місто стало для них "бійнею". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

У Пентагоні назвали місто, яке стало "бійнею" для росіян

Генерал Марк Міллі. Фото з відкритих джерел

Генерал Марк Міллі виступив перед американськими чиновниками з Палати представників у справах збройних сил та розповів про ситуацію поблизу Бахмута. Керівник Об’єднаного комітету начальників штабів вважає, що у самому українському місті воює близько 6 тис. найманців з ПВК "Вагнер".

"Вони зараз ведуть бойові дії в першу чергу в Бахмуті. Ймовірно, мова йде про 6 тис. справжніх найманців і, можливо, ще 20-30 тис. новобранців, багато з яких вийшли з в'язниць", — говорить Міллі та додає, що "вони зазнають величезні втрати в районі Бахмута".

Американський генерал зауважив, що завдяки ефективній роботі ЗСУ за останні три тижні росіяни не отримали ніякого прогресу у Бахмуті.

"Це бійня для росіян. Вони отримують удари в районі Бахмуту", — підсумував становище російських найманців в українському місті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Збройні сили України знищили російський бомбардувальник Су-24, який прямував у бік Бахмута.

Також "Коментарі" писали про командувача Сухопутних військ ЗСУ, який назвав головне задання у Бахмуті. Генерал-полковник Олександр Сирський під час розмови з українськими військовими сказав, що головне виснажити ворога та завдати йому значних втрат перед контрнаступом ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини