Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Пентагоні натякнули – ЗСУ невдовзі можуть змінити ситуацію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні натякнули – ЗСУ невдовзі можуть змінити ситуацію на фронті

У Пентагоні вважають, Україна має добрі шанси змінити ситуацію на фронті та перехопити ініціативу

15 лютого 2023, 16:55 comments2189
Поділіться публікацією:

Українські захисники справді мають добрі шанси перехопити ініціативу на полі бою у війні з Росією. Про це повідомляє портал "Коментарі", із посиланням на заяву міністра оборони США Ллойда Остіна, яку наводить "The Guardian".

У Пентагоні натякнули – ЗСУ невдовзі можуть змінити ситуацію на фронті

Ллойд Остін. Фото: з відкритих джерел

"Я думаю, що у них будуть хороші шанси зробити досить суттєві зміни на полі бою та перехопити ініціативу", — йдеться у повідомленні.

Остін додав, що Україна матиме можливість використовувати цю ініціативу в майбутньому. Глава Пентагону додав, що під кожну передану систему озброєнь від НАТО проводитимуться відповідні навчання.

"Ми зосереджені на тому, щоб переконатися, що ми надаємо можливості, а не лише платформу", — наголосив глава оборонного відомства США.

Варто зазначити, що союзники України вже заявили, що продовжуватимуть надавати українському народу підтримку у боротьбі з країною-агресором. Союзники обіцяють допомогти українцям навесні перейти у контрнаступ та переламати ситуація на війні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — дипломатичний та військовий фронт: що чекатиме від другої половини лютого. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю детально розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна допустить приватних інвесторів до розробки родовищ титану, урану, ванадію, літію, титану та солі. Про це повідомив прем’єр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну. За його словами, 26 родовищ надаватимуться у користування на умовах угод про розподіл продукції. Це, зазначає глава Кабміну, створить широкі можливості інвестору у реалізації проекту, а держава отримає свою частку, яку буде використано для розвитку економіки. Як ставитеся до такого рішення? Які є можливості та ризики? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Победа

15 лютого 2023, 18:44

Да скорее бы уж. Сил нет смотреть на сообщения о смертях. Неужели трудно дать в поддержку несколько авиаэскадрилей и десяток танковых бригад? И потом в Курске например начать переговоры? А вот отдавать ли курскую и белгородскую-еще подумать...


Новини