Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ОП пояснили, чому США не зацікавлені у швидкому розгромі армії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У ОП пояснили, чому США не зацікавлені у швидкому розгромі армії РФ

Американська влада не знає, що робити з постпутинською РФ, вважають в Офісі президента

22 грудня 2022, 16:27 comments1141
Поділіться публікацією:

Незважаючи на постійні прохання України надати новітню західну зброю, США не поспішають позитивно реагувати на ці заклики. Все через те, що застосування далекобійної зброї призвело б до швидкої капітуляції армії країни-агресора і тоді Захід зіштовхнувся б з дилемою – що робити з тією територією, яка залишилася на місці Росії. Американська сторона не має концепції щодо того, що робити з постпутинською РФ. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну розповів радник Офісу президента України Олексій Арестович.

У ОП пояснили, чому США не зацікавлені у швидкому розгромі армії РФ

Прапори США та Росії. Фото: з відкритих джерел

Щодо постачання Україні ракет ATACMS, то Олексій Арестович зазначив, що відповідний запит Київ озвучив уже давно, але у відповідь жодної позитивної реакції немає і, швидше за все, не передбачається.                                  

"Я не думаю, що американці дадуть (Ред. – ATACMS) до того, як вони зрозуміють, чи потрібен їм швидкий розгром російської армії, наскільки швидкий розгром їм потрібен… вони роблять це не тому, що вони лиходії, циніки, сволочі та торгують українським життям. Ні. З однієї простої причини – вони не знають, що робити з постпутинською Росією чи постросійським світом…”, — заявив Олексій Арестович.

Читайте також на порталі "Коментарі" – в Офісі президента назвали чотири головні висновки за підсумками візиту Володимира Зеленського до США – тепер є розуміння, чим має закінчитися війна в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Німеччині знову хочуть передати Україні системи Patriot: хто просуває рішення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

23 грудня 2022, 02:15

Мало того, що “Американська влада не знає, що робити з постпутінською РФ”, вона не знає, що робити з путінською РФ


Новини