Головна Новини Суспільство Війна з Росією У окупантів все більше "500-х": росіяни масово кидають зброю та відмовляються воювати
commentss НОВИНИ Всі новини

У окупантів все більше "500-х": росіяни масово кидають зброю та відмовляються воювати

Російські військові не розуміють, чому їм не доходить нова техніка та слабо допомагають мобілізовані

22 грудня 2022, 10:05 comments3775
Поділіться публікацією:

У лавах російської армії, яка воює в Україні, все частіше фіксують випадки, коли окупанти масово кидають зброю та відмовляються служити. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на перехоплення, яке оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

У окупантів все більше "500-х": росіяни масово кидають зброю та відмовляються воювати

Російські військові. Фото: Getty Image

"У нас дуже багато "500-их", дуже багато... які, бл*ть, автомат кинув і сказав: "Пішли все нах*й, я не далі служитиму" і з'*бався", — розповів окупант.

Також він не розуміє, куди подіється нова військова техніка, яка призначається військовим на фронт. Про те, що військовим надходить багато техніки, і невдовзі це допоможе переламати ситуацію на фронті, кажуть чиновники та генерали, але за фактом нового озброєння дуже мало. Окупант скаржиться, що від мобілізованих користі на фронті мало і вони особливо не посилюють російську армію.

"Де наша нова техніка, так звана, яку, бл*ть, усі рекламують і кажуть — я в душі не *бу", — сказав він.

Співрозмовниця загарбника припускає, що всю техніку перекидають на Херсонський напрямок, де українці нібито продовжують наступати, вибиваючи російських військових.

Як західна, так і українська розвідка постійно зазначають, що російські військові в Україні демотивовані. Саме тому російська влада так домагається тимчасового перемир'я, щоб провести перегрупування військ та посилити частину підрозділів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після поїздки президента України Володимира Зеленського в найгарячішу точку фронту – Бахмут, у Кремлі заявили, що російський диктатор Володимир Путін нібито теж побував у зоні проведення т.зв. "спеціальної військової операції" (СВО). Щоправда, журналісти-розслідувачі запевняють, що це був штаб військ Південного військового округу у Ростові-на-Дону. Про що говорять подібні виверти рос-пропаганди? Навіщо так ганьбитися, адже все можна відстежити-перевірити завдяки сучасним технологіям? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини