Головна Новини Суспільство Війна з Росією У окупантів ранок починається не з кави: нові вибухи у Криму (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У окупантів ранок починається не з кави: нові вибухи у Криму (ФОТО)

Очевидці розповідають, що горить великий склад із боєприпасами

16 серпня 2022, 08:00 comments4434
Поділіться публікацією:

У Джанкойському районі анексованого Росією Криму вранці 16 серпня чути вибухи, видно вогонь та густий чорний дим. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляють "Кримінформ" та "РІА Мелітополь", а також місцеві жителі у соцмережах.

У окупантів ранок починається не з кави: нові вибухи у Криму (ФОТО)

Вибух. Фото: з відкритих джерел

Жителі Джанкойського району тимчасово окупованого Криму повідомляють, що серія вибухом розпочалася вранці і не припиняється досі. Причому сильний вогонь та дим видно з різних районів. Одна з жінок пише в соцмережі, що вибухають великі склади, розташовані неподалік її будинку. Сила удару була дуже сильною, тож у багатьох будинках вилетіли вікна.

Від окупантів у зв'язку з вибухами поки що жодної інформації не надходило.                                                                             

За інформацією нардепа Олексія Гончаренка, вибухи у селищі Азовське, біля Джанкоя у Криму, де досі палає склад із боєприпасами. При цьому нардеп звертає увагу на те, що від лінії фронту до Азовського не менше 200-250 км і ще одного складу росіян вже практично немає.

Гончаренко зазначає, що цікавим є ще один факт – росіяни розмістили в Джанкої 39-й вертолітний полк на великій авіабазі. Це має стати ще однією причиною для окупантів задуматися, де незабаром варто чекати на нові вибухи, що далі знищуватиметься і в якій кількості.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Верховна Рада ухвалила низку важливих рішень: про що вони говорять — чи це вплине на війну в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на Захід поїхали переговорники Путіна – в Офісі президента розповіли, що вони просять.

У окупантів ранок починається не з кави: нові вибухи у Криму (ФОТО) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини