Головна Новини Суспільство Війна з Росією У окупантів почастішали випадки дезертирства та самокаліцтва: у Міноборони назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

У окупантів почастішали випадки дезертирства та самокаліцтва: у Міноборони назвали причину

грози ув'язненням та розстрілами ще більше демотивують особовий склад загарбницьких підрозділів, поділились у Міноборони України

27 липня 2023, 16:50 comments3830
Поділіться публікацією:

Серед російських загарбників продовжують поширюватися панічні настрої, зросла кількість випадків дезертирства та самокаліцтва. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram розповіла заступник міністра оборони України Ганна Маляр.

У окупантів почастішали випадки дезертирства та самокаліцтва: у Міноборони назвали причину

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Серед особового складу російських окупаційних військ продовжують поширюватися панічні настрої", — написала заступник міністра.

За її словами, переважна більшість російських військовослужбовців, які проходили підготовку на території Білорусі та на початку цього місяця були передислоковані на полігони Нижньогородської області та Краснодарського краю Росії для подальшого поповнення підрозділів окупаційних військ, які зазнали втрат, намагаються уникнути потрапляння у райони ведення бойових дій.

"Є підтверджені факти збільшення дезертирства, самовільного залишення військових частин, ухиляння від виконання наказів та самокаліцтв з метою уникнення виряджання на територію України", — зазначила заступник міністра.

При цьому, наголосила вона, відбувається посилення "інформаційно-роз'яснювальної роботи" командуванням російських окупаційних військ серед російських військовослужбовців, тобто залякування.                                                                                                                       

"Однак, погрози ув'язненням та розстрілами малоефективні та ще більше демотивують особовий склад окупаційних підрозділів", — написала Маляр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому війна цього року точно не закінчиться — чим відповісти РФ на кроки щодо мобілізації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини