Головна Новини Суспільство Війна з Росією У окупантів істерія на Харківщині – довелося втручатися навіть Соловйову
commentss НОВИНИ Всі новини

У окупантів істерія на Харківщині – довелося втручатися навіть Соловйову

Окупанти влаштували істерику в мережі через контрнаступ ЗСУ на Харківщині

6 вересня 2022, 18:35 comments2966
Поділіться публікацією:

Російські пропагандисти намагаються показувати, що немає ніякої істерики і російська армія виявилася готовою до масованого наступу українських захисників на Харківщині. Проте в пабліках та телеграмм-каналах рашистів стоїть повна істерія. Доводилося навіть робити публікації пропагандисту № 1 в Росії Володимиру Соловйову, який почав заспокоювати, що в Балаклії біля якої вже точаться бої у росіян все під контролем. Проте самі ж росіяни поширюють повідомлення про успішний наступ українських військових на Балаклію та Ізюм.

У окупантів істерія на Харківщині – довелося втручатися навіть Соловйову

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Деякі окупанти бідкаються, що у Балаклії вже точаться вуличні бої. Також вони пишуть, що українським визволителям удалося захопити арсенал у Вербівці.

"У Балаклії пекло", – так характеризують ситуацію на Харківщині російські окупанти у своїх Telegram-каналах.

Також загарбники визнають, що частина росіян залишила свої позиції після масованого обстрілу ЗСУ. Зокрема, поширюється інформація, що росіяни втекли з блокпостів у Таборах (6 км від центру Балаклії).

Багато окупантів розродилися "аналітикою" з приводу того, що активізація ЗСУ на Херсонщині – маневр, що відволікає увагу для подальшого удару по окупаційних військах на Харківщині.

"Виявляється, що недаремно ЗСУ стягували техніку в Харківському напрямку. Схоже, що удар на Херсонщині був відволікаючим маневром. А головний удар відбувся на Харківському фронті. Сьогодні вранці укропи перейшли у наступ у районі Балаклія. Наразі відбувається підрив мостів, що ведуть до міста. Місто обстрілюють з великокаліберної артилерії та РСЗВ. Противник закріпився на околицях міста. Йде контрбатарейна боротьба, по силах ЗСУ працює авіація. Ситуація на Ізюмському напрямі також загострилася. Ідуть жорстокі бої. Противник пожвавився на всій лінії Харківського фронту", – влаштував істерику пропагандист Анатолій Дрьомов, який воює проти України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — шиза міцнішає: про що говорить вирок журналісту Івану Сафронову – чого чекати далі у Росії. Експерти розібрали ситуацію спеціально для нашого видання.
У окупантів істерія на Харківщині – довелося втручатися навіть Соловйову - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини