Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Німеччині зробили заяву щодо мирних переговорів України та Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині зробили заяву щодо мирних переговорів України та Росії

Борис Пісторіус пояснив позицію Німеччини у можливих мирних переговорах про закінчення війни між Україною та Росією.

6 грудня 2023, 09:50 comments1710
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що єдині, хто може вирішувати вести мирні переговори це Україна та Росія. За словами очільника Міноборони Німеччини, його країна та союзники повинні допомагати Україні у війні проти Росії.

У Німеччині зробили заяву щодо мирних переговорів України та Росії

Міністр оборони Німеччини Пісторіус про мирні переговори. Фото з відкритих джерел

Борис Пісторіус дав інтерв’ю німецькому виданню ZDF з поясненням щодо позиції Німеччини у можливих мирних переговорах про закінчення війни в Україні.

"Єдині, хто може вирішувати, вести переговори чи ні, – це Україна та Росія. Наше завдання, наша відповідальність, ми це бачимо дуже чітко, створити таку ситуацію на полі бою, на війні, щоб Путін усвідомлював, що він не може виграти цю війну – і тому він сів за стіл переговорів", — зазначив міністр оборони Німеччини.

Разом з тим Пісторіус відкинув критику, що західні політики не хочуть, аби Україна здобула перемогу у війні проти Росії.

"Я бачу це зовсім інакше. Я думаю, що ми повинні більше боятися, що Росія виграє цю війну, що Путін виграє цю війну. Тому що тоді ми зіткнемося з абсолютно новою ситуацією безпеки в Німеччині", — зауважив Пісторіус.

Також в інтерв'ю німецький міністр відреагував на критику щодо повільного постачання зброї для України. За словами Пісторіуса на виготовлення зброї потрібен час і наразі Німеччина та більшість її партнерів роблять усе можлива для покращення цієї ситуації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр оборони Борис Пісторіус сказав, що Німеччина не є союзником України.

Також "Коментарі" писали про генсека НАТО Єнса Столтенберга, який зробив заяву щодо мирних переговорів між Україною та Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини