Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Німеччині заговорили про дуже тривалу війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині заговорили про дуже тривалу війну в Україні

У Бундесвері прогнозують ймовірну тривалу війну в Україні

14 вересня 2023, 22:57 comments1011
Поділіться публікацією:

Уряд та збройні сили Німеччини не виключають, що військові дії в Україні можуть тривати до 2032 року. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив генерал-майор Бундесверу, голова ситуаційного центру по Україні в Міноборони ФРН Крістіан Фройдінг.

У Німеччині заговорили про дуже тривалу війну в Україні

Крістіан Фройдінг

За його словами, влада і військові Німеччини налаштовуються на довгу війну і готові надавати довгострокову підтримку Києву.

"Ми готові зробити час нашим союзником, а не союзником Путіна", — сказав Фройдінг, виступаючи на панельній дискусії Фонду Віктора Пінчука.

За словами генерала, екс-помічника міністра оборони ФРН, перемогою України може вважатися лише вихід на кордони 1991 року з відвоюванням усіх зайнятих Росією територій.

"Підтримка України має працювати навіть краще в майбутньому. Нам доведеться краще координуватися та прискорити виділення допомоги до досягнення повної перемоги", — цитує Фройдінга австрійське видання Express.

Нагадаємо, що раніше готуватися до затяжної війни в Україні західних союзників закликав начальник чеського генштабу Карел Ржеха.

Тим часом, росіянам дали два роки, щоб вивчити мову. Росіянам та іншим негромадянам у Латвії дали ще одну відстрочку на вивчення латиської мови.

Росіяни заспокоюють: потрібно ще півмільйона солдатів, але "мобілізації не буде". Путінський режим усіляко намагається уникати теми загальної мобілізації у Росії.

А відома російська актриса може на 20 років потрапити до в'язниці: у чому її звинувачують. У Рамілії Іскандер вдома провели обшук, у машині актриси виявили аж два кілограми наркотиків.

Путінський режим всіляко намагається уникати теми загальної мобілізації в Росії

Джерело: https://society.comments.ua/news/warrussia/rossiyan-uspokaivayut-nuzhno-esche-polmilliona-soldat-no-mobilizacii-ne-budet-718145.html
© Comments.ua



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини