Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Німеччині попередили, до чого РФ змушує українців, влаштовуючи масовані обстріли
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині попередили, до чого РФ змушує українців, влаштовуючи масовані обстріли

Росія, влаштовуючи обстріли енергетичних об’єктів, хоче спровокувати нову хвилю біженців серед українців

27 серпня 2024, 19:33
Поділіться публікацією:

Масовані удари Росії по енергетичних об'єктах України мають на меті спровокувати нову хвилю еміграції українців до Європейського Союзу. Таку думку висловив голова комітету в закордонних справах Бундестагу Міхаель Рот, якого цитує NTV.

У Німеччині попередили, до чого РФ змушує українців, влаштовуючи масовані обстріли

Україна і Німеччина

Зокрема, Рот вважає, що ця серія атак є початком нової кампанії руйнування української енергетичної інфраструктури.

"Метою цих ударів є, з одного боку, паралізувати українське оборонне виробництво, а з іншого — зробити життя людей в Україні нестерпним, щоб викликати нову хвилю біженців до ЄС", — пояснив Рот.

Політик зазначив, що пошкодження є настільки масштабними, що їх майже неможливо швидко відновити. Саме тому, він закликав підтримати Україну у зв'язку з наближенням суворої зими, зокрема шляхом надання аварійних електрогенераторів.

Крім того, Рот звернувся до США з проханням дозволити українським військам використовувати далекобійну зброю для ударів по російських аеродромах.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що протягом 26 серпня Росія атакувала регіони України за допомогою дронів, крилатих ракет і аеробалістичних ракет "Кинджал", ціллю яких стала енергетична інфраструктура країни.

Окрім того, "Коментарі" розповідали, що на думку експертів, після повномасштабного вторгнення значна частина українців, які виїхали за кордон, не повернеться на Батьківщину. Аналітики відзначають, що повернути всіх громадян із-за кордону буде неможливо, адже люди поступово адаптуються до життя в інших країнах, таких як Німеччина, Португалія чи Канада. За їх словами, до 60-70% тих, хто виїхав, швидше за все, не повернуться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини