Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Німеччині назвали головну причину – чому Путін не досягне своєї мети в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині назвали головну причину – чому Путін не досягне своєї мети в Україні

Глава МЗС Німеччини Бербок заявила, що Путін не досягне своєї мети через втому від війни

17 квітня 2023, 08:45 comments3181
Поділіться публікацією:

Країни "Великої сімки" мають довести російському диктатору Володимиру Путіну, що він не зможе реалізувати свої плани в Україні. Про це заявила міністр закордонних справ ФРН Анналена Бербок під час зустрічі глав МЗС "Великої Сімки", пише портал "Коментарі", з посиланням на "Укрінформ".

У Німеччині назвали головну причину – чому Путін не досягне своєї мети в Україні

Анналена Бербок. Фото: з відкритих джерел

"Як кризова команда у тривалій місії, G7 минулого року протиставляла російській агресії навпроти один бар'єр за іншим: зимовою допомогою для людей в Україні, антиросійськими санкціями та обмеженням цін на нафту. За нашої підтримки Україна вистояла проти російської енергетичної війни та зимового наступу", — Заявила Бербок.

Крім того, глава МЗС Німеччини додала, що країни-члени G7 повинні показати Путіну "рішучість з приводу того, що він не досягне своєї мети через втому від війни".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Німеччина запропонувала в 11-му пакеті Євросоюзу вдарити по пріоритетній галузі РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час перевірки Південної зони бойового командування Народно-визвольної армії Китаю (НОАК), китайський лідер Сі Цзіньпін, де він проводив, зокрема, перевірку Військово-Морських сил, наголосив на поглибленні навчання та підготовці до реальної війну. Тим часом російське військове командування вирішило підняти по тривозі весь Тихоокеанський флот і розпочати масштабні маневри. На думку аналітиків американського Інституту вивчення війни (ISW), у такий спосіб Кремль намагається зобразити Росію як рівноправного військового партнера Китаю напередодні візиту до Москви міністра оборони КНР Лі Шанфу. Експерти проаналізували ситуацію для видання "Коментарі", в тому числі спрогнозувавши, чого в найближчому майбутньому чекати від Пекіна в ракурсі російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини