Головна Новини Суспільство Війна з Росією У НАТО спрогнозували, чи Путін піде на нову ескалацію після постачання Заходом танків Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАТО спрогнозували, чи Путін піде на нову ескалацію після постачання Заходом танків Україні

Щоб Україна перемогла у війні, необхідно забезпечити її необхідним озброєнням, у тому числі важкою технікою, упевнений генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

25 січня 2023, 10:45 comments1158
Поділіться публікацією:

Побоювання деяких західних лідерів, що після постачання танків Leopard 2 Україні російський президент Путін піде на нову ескалацію не мають нічого спільного з реальністю. Вся справа в тому, що Путін уже пішов на найжорстокішу ескалацію, продовжуючи війну і не бажаючи зупинятися. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Die Welt" заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг.

У НАТО спрогнозували, чи Путін піде на нову ескалацію після постачання Заходом танків Україні

Єнс Столтенберг. Фото: із відкритих джерел

Генсек НАТО наголосив, що саме Росія розпочала цю війну і буде великою трагедією, якщо Путіну це зійде з рук. Це також стане трагедією для всього цивілізованого світу, тому що авторитарні лідери побачать у Путіні приклад, адже вони зрозуміють, що вдалося уникнути покарання за використання грубої сили для досягнення своїх цілей.

"РФ розпочала агресивну війну проти незалежної, суверенної країни, і для України буде трагедією, якщо президенту Путіну це вийде з рук", — зазначив генсек НАТО.

Єнс Столтенберг визнав, що НАТО зацікавлене в тому, щоб Україна перемогла у цій війні. Союзники України розуміють, що у будь-якому разі війна має закінчитися за столом переговорів, але Україна під час цих переговорів повинна мати сильну позицію, яка залежить від того, чи вдасться Києву здобути нові перемоги на полі бою. Тому, якщо Захід хоче бачити Україну незалежною країною, треба діяти вже зараз, надаючи більш важку техніку та озброєння.                                                               

Читайте також на порталі "Коментарі" — що спричинило кадрове чищення президента Володимира Зеленського – чому звільнення почалися саме зараз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини