Головна Новини Суспільство Війна з Росією У нас 4 місяці на підготовку: Данілов розповів, до чого готується Росія відразу після виборів.
commentss НОВИНИ Всі новини

У нас 4 місяці на підготовку: Данілов розповів, до чого готується Росія відразу після виборів.

Олексій Данілов вважає, що після виборів Путін розпочне тотальну мобілізацію

21 листопада 2023, 08:00 comments4884
Поділіться публікацією:

Березневі "вибори президента" остаточно "зацементують" авторитарний режим у Росії. Це дозволить Кремлю розгорнути на повну потужність свій військовий потенціал. Вже ніхто не зважатиме на громадську думку, бо Путін посилатиметься на всенародну підтримку, яку нібито висловить йому народ на виборах. Саме тому Україна і світ мають не більше чотирьох місяців на підготовку до цього. Як передає портал "Коментарі", таку заяву під час свого виступу на міжнародному безпековому форумі в Канаді зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

У нас 4 місяці на підготовку: Данілов розповів, до чого готується Росія відразу після виборів.

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Чиновник нагадав, що стратегічні цілі Росії не змінились. У Москві, як і раніше, марять знищенням української держави та поглинанням українського етносу в рамках "русского мира". У Кремлі розуміють, що для досягнення цих цілей потрібна тривала війна і Росія готова до неї.

На думку Данілова, західні санкції не вплинули на російську економіку. Це видно з того, що Росія активно розгойдує свій ВПК, нарощує виробництво військової техніки та озброєння.

Секретар РНБО вважає, що майбутнє Росії є "туманним", але у своєму нинішньому "імперському вигляді" вона становить загрозу для сусідів, Європи та світового порядку загалом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін вкотре спробував виправдати напад на Україну тим, що нібито "зіграли соціальні настрої та почуття ідентичності мешканців спірних територій". Він також запевняє, що до 2014 року нібито не вірив у можливість "такого конфлікту між Росією та Україною". Тим часом, Німецька рада з міжнародних відносин (DGAP) попереджають, що якщо війна в Україні буде заморожена, РФ зможе підготувати свої сухопутні сили для атаки країнами НАТО через п'ять років. Путін же продовжує корчити з себе миротворця і прагне взяти участь 22 листопада у віртуальному саміті G20, організатором якого є влада Індії. Чи має Путін шанс переломити західну думку щодо російсько-української війни? Чи може зіграти свою роль потепління американо-китайських відносин після зустрічі 15 листопада Джо Байдена та Сі Цзіньпіна? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини