Головна Новини Суспільство Війна з Росією У МВА розповіли, чи справді росіяни прорвалися на коксохім та у Степове
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВА розповіли, чи справді росіяни прорвалися на коксохім та у Степове

Запеклі бої продовжуються на Степовому

5 грудня 2023, 12:10
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська намагаються захопити Степове на Авдіївському напрямку, щоб перерізати логістику Сил оборони, наразі населений пункт під контролем ЗСУ. Окупанти жодного разу не увійшли на Авдіївський коксохімічний завод, продовжують штурмувати у його напрямі. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі Радіо Свобода повідомив голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

У МВА розповіли, чи справді росіяни прорвалися на коксохім та у Степове

Битва за Авдіївку. Фото з відкритих джерел

"Зрозуміло, чому вони це роблять, чому для них дуже важливе Степове. Хочуть перерізати логістику. Це найближчий напрямок для того, щоб перерізати нам одну-єдину дорогу. Дуже запеклі бої тривають на Степовому. Сказати, що вони його контролюють, це буде повна неправда. Буквально вчора-позавчора були такі дуже серйозні стабілізаційні дії з нашого боку. Зараз ворога в Степовому немає. Зараз повністю Степове контролюють ЗСУ", – зазначив Віталій Барабаш.

Він додав, незважаючи на погоду, загарбники "майже цілодобово" намагаються проводити свої штурмові дії у напрямку Авдіївського коксохімічного заводу різною кількістю груп, що відрізняються за своїм складом.

Барабаш додав, що окупантам жодного разу не вдалося зайти на Авдіївський коксохім.

"Іноді дійсно вони (групи окупантів – ред.) доходять навіть до паркану Авдіївського коксохімзаводу. Але ж… Теж пишуть вони дуже часто, "ми зайшли на коксохім", "нам залишилося два дні, три дні – коксохім буде повністю наш". Це не відповідає дійсності. Жодного разу на коксохім вони не заходили", – зазначив голова МВА.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому невдовзі можемо зіткнутися з новими викликами: як змінюється ситуація на фронтах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини