Головна Новини Суспільство Війна з Росією У місті на Донеччині будують фортифікації на вулицях: влада закликає мешканців виїжджати
commentss НОВИНИ Всі новини

У місті на Донеччині будують фортифікації на вулицях: влада закликає мешканців виїжджати

Сергій Добряк – про підготовку до оборони Покровська

сьогодні, 09:16
Поділіться публікацією:

У прифронтовому місті Покровськ на Донеччині триває підготовка до оброни міста, тому що за даними військових, Покровський напрямок залишається одним з найкритичніших та складних за інтенсивністю боїв.

У місті на Донеччині будують фортифікації на вулицях: влада закликає мешканців виїжджати

Фото: колаж порталу "Коментарі"

Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк в етері місцевого телеканалу "Орбіта" повідомив, що в самому місті триває робота зі зведення оборонних фортифікацій.

"За кожним містом на Донеччині закріплена бойова бригада. За нами також, причому вже декілька підрозділів. Є план, за яким ми діємо спільно з військовими інженерами, обласною військовою адміністрацією. Також на нашій території працюють комунальники шести областей – допомагають нам з фортифікаціями", – розповів начальник Покровської МВА.

Появу "зубів дракона" в Покровську Сергій Добряк прокоментував так: "Звертаюся до містян: якщо ви будете бачити, що проходять фортифікаційні роботи вже на ваших вулицях, не зволікайте. Будь ласка, збирайте речі, виїжджайте, тому що буде небезпечно".

Зараз в Покровську залишається 41 сімʼя, де загалом мешкає 59 дітей.

Покровськ частково залишається без електрики, централізованого водопостачання та з перспективою зимування без тепла в багатоквартирних будинках.

У Покровській громаді триває евакуація цивільного населення. Через ускладнення безпекової ситуації станцією відправлення є Павлоград.

Для реєстрації на потяг потрібно залишити заявку, зателефонувавши до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Встановлюють "зуби дракона" і закликають людей їхати: ситуація у стратегічному місті на Донбасі погіршується



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини