Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони здивували: контрнаступ уже розпочався
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони здивували: контрнаступ уже розпочався

Наступальних планів у українського командування є кілька, і вони залежать від інформації про стан ворога та можливості захисників України

19 квітня 2023, 14:55 comments4304
Поділіться публікацією:

Контрнаступальна операція вже триває, українські захисники роблять все необхідне, щоб дійти кінцевої мети – повного звільнення українських територій. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла заступник міністра оборони Ганна Маляр.

У Міноборони здивували: контрнаступ уже розпочався

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Заступник міністра зазначила, контрнаступ включає стратегічну мету звільнення всіх українських територій та зупинку ворога. Тому "говорити вузько про контрнаступ – це не коректно".

"Контрнаступ включає підготовку техніки, підготовку людей, резервів. Це планування певної тактики планів А, Б, В, тому що не може бути одного варіанта дій", — пояснила Ганна Маляр.

За її словами, наступальних планів у українського командування є кілька, і вони залежать передусім від інформації про стан ворога, і здібності, і можливостей Сил оборони.                                                                   

"Потрібно розуміти, що Збройні сили готують не щось одна на одну вузькому напрямку. А ЗСУ постійно, щодня готуються до повного звільнення наших територій, і це величезний комплекс заходів, а не тільки контрнаступ", — додала Маляр.

На її думку, те, що зараз уже відбувається на полі бою, також можна назвати контрнаступом.

"Роблять акцент, що щось відбуватиметься, але насправді все це вже відбувається. Контрнаступальні дії відбуваються і зараз", — пояснила Ганна Маляр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорить заява Південної Кореї про зброю для України – до чого тут США. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розібралися у ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини